5 Mart 2013 Salı

by Nihalce Babet Ayakkabı...

Yıllar önce bu işe başladığımda bir gün kendi adına ayakkabılarında olacak deseler inanmazdım .Ama şuanda oldu ve ben çok mutluyum.Allah ım ilk çıkan ürünlerde bizi utandırmasın.Buyurun seyre :))

Ürünlerin hepsi tek tasarımdır.36-37-38-39-40 numaradan sadece 1 er adet bulunmaktadır.Dışı ithal kumaş ,içi deri,altları köseledir.








sipariş ve bilgi :nihal@ceritgrup.com.tr

6 yorum:

  1. babetlerde en çok ne dikkatimi çekti biliyor musun ayak kemiğine dayanmayacak oluşları. Yani sanırım artık kemik ağrısı yaşatmayan babetler tarafından üretilecek <3 süperler süperrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende özellikle ona dikkat ettim.kendimde o sıkıntıyı yaşadığım için.çok teşekkür ederim canım benim.inşallah sürekli olacaklar :)))

      Sil
  2. Merhaba

    teşekkür ederim.Blogumda bir problem var ama nedenini bir türlü çözemedim.Bu sorunu da şimdi sizin sayenizde öğrendim :( teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Nihal Hanım. Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizi tebrik ederim, çok güzeller. Size danışmak istediğim bir konu var. Ürünlerinizde kullandığınız Hello Kitty ya da benzeri toka süsüne benzettiğim objeleri nasıl ve nereden tedarik ettiğinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Başarınız daim olsun. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Yurt dışından alıyorum.sevgiler..

      Sil