26 Nisan 2013 Cuma

Butikconcept.com Basın Açıklaması...



İSTANBUL’DAN ALDIĞININZ BİR MAKYAJ KUTUSU,
İZMİR’DE YAŞAYAN BİR KADININ HAYATINI DEĞİŞTİREBLİR Mİ?

Nasıl? diye düşünebilirsiniz… Teknoloji ve insan emeği bir araya gelince her şey mümkün. 
Vitrinde bir elbise gördünüz. Bayıldınız, pahalı da. Ama o paraya değer, ne de olsa çok beğendiniz. İlk gün üstünüze giydiniz işe gittiniz… O da ne aynı elbiseyi hem de aynı katta çalıştığınız çalışma arkadaşınız da almış! PİŞTİ
Ne yapmak lazım? Tek düze kalıplardan kurtulmak, farklı olmak… İşte tam bu noktada tam da kalıpların dışına çıkan bir e-ticaret sitesi çıkageldi; butikconcept.com
Farklı, el yapımı, tasarım ürünleri meraklıları ile buluşturan butikconcept.com her biri yalnızca bir adet olan ürünleri ile ‘aradığınız her şey, farklı olduğunuz tek yer’ sloganının hakkını veriyor.
Gelelim butikconcept.com’un sosyal sorumluluk tarafına. Genç bir e-ticaret girişimcisi olan, aynı zamanda aile şirketleri ile kadın istihdamına destek veren Berkay Batallı tarafından kurulan butikconcept.com, yalnızca kadınların ürettiği el yapımı ürünlerin satışına yer verilen bir platform.
Aynı zamanda kadinistihdami.com isimli blog sitesinin de kurucusu olan Berkay Batallı,bir yandan kadınları ekonomiye kazandırmak için güncel bilgi ve haberlere yer verirken, diğer yandan kendi ekonomik güçlerini kazanmaları için de bir platform oluşturdu.
Nasıl? sorusunun yanıtı işte böyle. Siz İstanbul’dan bir makyaj kutusu aldığınızda, onu İzmir’de üreten bir kadın kazanıyor. Kazandıkça üretiyor, hayatı değişiyor.
Hem farklı olmak hem de sosyal bir girişimin bir parçası olmak istemez misiniz? İşte size fırsat  hemen butikconcept.com’a bir göz atın. Acele edin, beğendiğiniz ürün bir başkasının sepetine çoktan girmiş olabilir.

                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                  www.butikconcept.com

2 yorum: